Emhætter – se det store udvalg
Der findes en lang række forskellige typer emhætter, fra udtræksemhætter til væghængte emhætter og bordemhætter, så det kan være svært at vide, hvilken type der passer bedst til dine behov.

Ud over designet er det også vigtigt at vælge en emhætte med den rette kapacitet. Det er vigtigt at den kan skifte luften i køkkenet 10 gange i timen. For at finde den rette kapacitet, skal du udregne køkkenets rumfang (LxBxH) og gange resultatet med 10. Hos Hvidt & Fritt Elektro-Nico I/S v/Rene og Kent Nicolaisen Medlems nr. 568 har vi et bredt udvalg af blandt andet Thermex emhætter, Silverline emhætter og Electrolux emhætter.

Har du brug for hjælp til at blive klogere på, hvilken emhætte der passer bedst til dit køkken, finder du gode råd og vejledning i vores emhætte guide her.

Få professionel vejledning hos os
Det kan være svært at finde den rette emhætte. Er du i tvivl om, hvilken emhætte du skal vælge, er vi altid klar til at vejlede dig. Du kan få gode råd i vores emhætte guide, og du kan altid kontakte din lokale Hvidt & Fritt Elektro-Nico I/S v/Rene og Kent Nicolaisen Medlems nr. 568 forhandler, hvor vores kompetente medarbejdere står klar til at rådgive dig. Find din nærmeste Hvidt & Fritt Elektro-Nico I/S v/Rene og Kent Nicolaisen Medlems nr. 568 forhandler her.
Levering og installering
Vi leverer naturligvis gerne din emhætte hjem til dig, og har du en gammel emhætte, tager vi den også med glæde med til genbrug. Ønsker du hjælp til at installere din nye emhætte, tilbyder vi også dette.